Pietari-seuran tulevia tapahtumia.

Jäsenmaksuasiaa ja vuosikokous.

Muistutamme, että Pietari-seuran jäsenmaksu on 20 euroa. Opiskelijoilta ja työttömiltä 10. Seuran tili on FI14 8000 1670 1464 15. Jäsenmaksu tulee maksaa 30.3. mennessä.

Seuran vuosikokous valitsi edelleen puheenjohtajaksi professori Timo Vihavaisen. Hallitukseen nimettiin uudeksi jäseneksi Helena Autio-Meloni. Kokouksessa käsiteltiin toimintakertomus- ja suunnitelma sekä tilinpäätös ja talousarvio.

Peruutus koskien alla olevia tilaisuuksia.

Virustilanteen johdosta olemme päätyneet peruuttamaan maanatain 16.3. tilaisuuden. Samoin peruutamme myös kevään Pietarin-matkan. Toiminnan jatkumisesta tiedottelemme virustilanteen rauhoituttua. Pahoittelemme peruutuksia, joita perustelemme ylimääräisten riskien välttämisellä. Arvo Tuomisen alustukselle etsimme uutta ajankohtaa ja matkan pyrimme toteuttamaan syksyllä.

Arvo Tuominen ja Vladimir Putin. (Tilaisuus on peruutettu.)

Maanantaina 16.3. on toimittaja Arvo Tuomisen esitys aiheesta "Vladimir Putin - koko totuus, (Readme)". Tämä tilaisuus on myös Topeliassa mutta salissa D112.

Pietari-seuran matka 23.4. – 26.4. (Matka on tältä erää peruutettu)

Omatoimimatka Pietariin tehdään Allegro junalla, jolloin lähtö Helsingistä on torstaina klo 7.20 ja paluu sunnuntaina klo 15.30 Pietarista lähtevällä junalla. Matkajärjestelyistä seuran hallituksen lisäksi vastaa Lähialuematkat.

Matkan hinta yhden hengen huoneessa on 495 euroa ja kahden hengen huoneessa 435 euroa. Viisumittomille Lähialuematkat tarjoaa viisumia 80 euron hintaan. Matkatoimiston matkatiimin puhelinnumero on 09-66895730 ja varausnumero 9091105. Viisumin hankintaan kannattaa varautua hyvissä ajoin.

Matkan hinta sisältää junamatkat, kuljetukset hotelli Cronwell Inn Stremyannaja – rautatieasema sekä bussikuljetuksen ja kiertomatkan Kronstadtissa. Tulopäivänä hotellissa tarjotaan hintaan sisältyvä lounas. Myös Kronstadtin kiertomatkaan sisältyy opastus ja lounas, mahdollisesti myös museokäynti.

Hintaan sisältyy myös ohjelmallinen illanvietto Näyttelijäklubilla. Omakustanteiseksi ja valinnaiseksi ohjelmaksi on suunniteltu käyntejä Amiraliteetin ja Putilovin museoissa. Näiltä osin suunnitelmia vielä tarkennetaan.

Ilmoittautumiset matkalle tulee tehdä 16.3. mennessä sähköpostitse osoitteella kaarina.peltonen@meiliboxi.fi. Ilmoituksessa tarpeellisia tietoja ovat yhteystiedot, syntymäaika, passin numero ja voimassaoloaika sekä valittu majoitusvaihtoehto.

Matkalle mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 24 henkilöä. Yhden hengen huoneiden määrä on myös rajallinen. Matka tulee maksaa osallistumisvahvistuksen saatuaan viimeistään 30.3. mennessä seuran tilille numero FI14 8000 1670 1464 15. Peruutusehdot ovat Lähialuematkojen mukaiset niin, että 1.4. jälkeen tehtävistä peruutuksista voidaan palauttaa muut kuin matkanjärjestäjän ja seuran etukäteen maksamat kulut. Sitä aiemmista peruutuksista veloitetaan 75 euroa Lähialuematkojen käsittelykuluina, mikäli peruutus on tehty viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Lähempänä matkan toteutumista osallistujille toimitetaan yksityiskohtaisempi ohjelma ja aikataulu.

Osoite ja sähköpostimuutokset heikki.kajanto@pp.inet.fi, puhelin 050-3863342.

Tervetuloa tilaisuuksiin.

Pietari-seuran hallitus