Mihail Miltsik Pietari-seurassa 7.2.

Pietarilainen taiteentutkija ja arkkitehti Mihail Miltsik tulee Pietari-seuran vieraaksi tiistaina 7. helmikuuta klo 18.00. Tilaisuus pidetään Venäjä-seuran Albatross tiloissa Katajanokalla osoitteessa Kanavaranta 7 F. Miltsikin esityksen aiheena ovat Nobel runoilija Josif Brodskin museot.

«Как  возникли и живут два музея лауреата Нобелевской премии Иосифа Бродского?»

Kyseessä ovat siis Brodskin museot Pietarissa sekä Brodskin museo Norenskajan kylässä, missä hän oli karkotuksessa.

Mihail Miltsik on ollut vaikuttamassa molempien museoiden syntyyn ja hän on ollut myös Josif Brodskin henkilökohtainen ystävä. Pietarissa oleva museo sijaitseen Muruzin talossa, mikä seuralaisille on tullut tutuksi useiden siellä vietettyjen tapaamisten myötä. Mihail Miltsik on toiminut myös oppaana Pietari-seuran arkkitehtimatkalla.

Tervetuloa.