Hyvät Pietari-seuran jäsenet

Saamme nyt seuran toiminnan käyntiin varsin reippaissa merkeissä hankalien aikojen jälkeen.

Tutkija Pekka Kauppala (Dr.phil) on viime aikoinakin tutkinut arkistoja Petroskoissa ja hän tulee kertomaan työstään tiistaina 27. helmikuuta klo 14.00 – 16.00. Paikka on Venäläisen kauppiasyhdistyksen kirjasto, mikä sijaitsee  osoitteessa Allotriankuja 4 LH 25 26. Lähellä ovat Sörnäisten metroasema ja Hämeentien julkisen liikenteen pysäkit.

Seuraava tapahtuma onkin jo koht´sillään kun säveltäjä Timo-Juhani Kyllönen soittaa haitaria ja tarinoi musiikistaan vanhassa tutussa paikassa Lyseumklubilla osoitteessa Rauhankatu 7 E. Ajankohta on keskiviikko 6. maaliskuuta alkaen klo 17.00. Odottelemme tulijoita ulko-ovella em. aikaan mennessä, jälkeen tulevat voivat soittaa numeroon 050-3863342, jolloin tulemme avaamaan oven.

Huhtikuussa vielä täsmentymättömänä aikana on tarkoitus käsitellä Karjalan kannaksen lähihistoriaa toimittaja Antti Rämäsen johdolla ja hänen aiheestaan kirjoittaman kirjan ”Rikottu rajamaa” pohjalta. Samassa yhteydessä pidetään seuran vuosikokous.

Toukokuulle on suunnitteilla Vilnan nähtävyyksiin ja historiaan tutustuminen keväisen retken merkeissä.

Seuran jäsenmaksun maksamisen aika on nyt. Viime vuosikokous päätti korottaa jäsenmaksun 25 euroon lähinnä kohonneiden tilakustannusten takia. Opiskelijoiden ja työttömien jäsenmaksu säilyy ennallaan 10 eurossa. Odotamme suoritustanne seuran tilille 30.3. mennessä. Tiedonanto kohtaan merkitkää jäsenen nimi. Tilin numero on FI14 8000 1670 1464 15.

Tervetuloa tilaisuuksiin ja seuratkaa seuran www-sivuja osoitteessa Pietari-seura.fi, josta löytyy myös tarkemmat yhteystiedot.

Pietari-seuran hallitus