Ajankohtaista

Vuosikokous pidettiin 21.2.2023 klo 18:00

 

Vuosikokous pidettiin Venäjä-seuran Albatross salissa Kanavaranta 7 F alkaen klo 18.00. Paikalla oli toistakymmentä seuran jäsentä.

Kokouksessa käsiteltiin seuran toimintakertomus ja tilit, joista hallitukselle myönnettiin tili ja vastuuvapaus. Toimintasuunnitelmassa on tarkoitus jatkaa jäseniltoja historiaa, taidetta ja yhteikunnallisia aiheita koskevin alustuksin. Myös opintomatkoja on suunnitteilla kevääksi kotimaahan ja syksyksi ehkä Baltian suuntaan. Myös perinteinen pikkujoulu on ohjelmassa.

Jäsenmaksuksi päätetiin kuluvalle vuodelle 2023 entinen 20 euroa, jolloin työttömien ja opiskelijoiden maksu on 10 euroa. Ainaisjäsenmaksu on 300 euroa. Vuoden 2024 jäsenmaksuksi vahvistettiin 25 euroa alennettujen jäsenmaksujen jäädessä ennalleen.

Seuran puheenjohtajana jatkaa emeritus professori Timo Vihavainen. Seuran hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla samoin seuran toiminnantarkastus.

 

Tiistaina maaliskuun 21. päivänä klo 18.00 samassa paikassa kuin yllä, on seuraava tilaisuus, jossa Tomi Leppänen kertoilee venäläisestä bardilaulajasta Bulat Okudzhavasta ja laulaa hänen suosituimpia kappaleitaan.