Tulevaa toimintaa

.

27.11. klo 18.00 tutkija Ira Österberg kertoo pietarilaisesta elokuvasta.

Ira Österberg  tarkastee tutkijan näkökulmasta minkälaista on venäläinen elokuva vuonna 2017. Miltä tämän vuoden ensi-iltaelokuvat näyttävät? Mitä elokuvia katsotaan, mistä puhutaan ja mitä palkitaan? Mitä Pietarin elokuvastudioille kuuluu ja onko enää olemassa erityisesti pietarilaista elokuvaa?

Tilaisuus pidentään Maailman kulttuurien laitoksella, Unioninkatu 38 A I krs

Maanantaina 4.12. klo 18.00 alkaen vietetään seuran pikkujoulua Lyseumklubbenilla Rauhankatu 7 E.

Tällä kertaa pyydämme osallistujia ilmoittautumaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen aino-inkeri.kukkonen@pp.inet.fi torstaihin 30.11. mennessä. Osallistumismaksu on 10 euroa ja se sisältää joulupöydän, kaksi arpaa ja luvassa olevan arvokkaan ohjelman sekä perinteisen tietokilpailun. Arpajaisia varten pikku paketti kruunaa juhlan. Toivomme teidän ajoittavan saapumisenne klo 18.00 pintaan. Jälkeen tulevat soittakaa numeroon 050-3863342/Heikki tai 040-5406604/Aino-Inkeri, niin tulemme avaamaan oven.

Pietari-seuran tilaisuudet pyritään pitämään jatkossa kuukauden viimeisenä maantaintaina Maailman kulttuurien laitoksella. Tilaisuuksien aiheista ja mahdollisista muutoksista ilmoitellaan näillä sivuilla ja sähköpostitse jäsenille. Seuran tilaisuudet ovat avoimet jäsenille ja asian harrastajille.

Kevääksi suunnitellaan matkaa Pietariin, jolloin tämän kertaisena aiheena ovat musiikki ja kotimuseot.