Seuraava tilaisuus Pyysaaressa 6.6.

Kesä aloitetaan taas kerran Pyysaaressa runon ja lohisopan merkeissä torstaina 6.kesäkuuta Pushkinin syntymäpäivänä klo 17.00 alkaen. Mukava jos esitätte lempirunojanne tai kerrotte niistä. Pushkinin ohella kelpaavat kaikki, esimerkiksi niin kotimaiset ja ukrainalaiset runot kuin vaikkapa B.Okudzhavan (100 v. 9.5) laulelmat. Omiakin runoja tai käännöksiä on usein Pyysaaressa kuultu.

Kalasopan syöjät ilmoittautukaa Pulmulle, jotta voimme vahvistaa syöjien määrän ravintolalle. Toki siellä listalta löytyy muitakin vaihtoehtoja. Pulmu Mannisen numero on 040 7604383 ja e-mail pulmu.manninen@gmail.com.

Pyysaareen lähelle pääsee busseilla 84/H4095 ja 87/H4095 Herttoniemen metroasemalta. H tarkoittaa poistumispysäkin numeroa. Sieltä tulee etsiä Henrik Borgströmin tie ja siltä erkaneva saman niminen polku, joka johtaa rantaan. Esimerkiksi 16.08 laiturilta 3 ja 16.15 laiturilta 4 lähteviin 84 ja 87 busseihin tähtäämällä löytynee myös muita Pyysaareen menijöitä oppaiksi.

Pietari-seuran jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksun maksamisen aika on nyt. Viime vuosikokous päätti korottaa jäsenmaksun 25 euroon lähinnä kohonneiden tilakustannusten takia. Opiskelijoiden ja työttömien jäsenmaksu säilyy ennallaan 10 eurossa.  Odottelemme maksuja vielä niiltä, jotka eivät sitä ole ehtineet maksamaan. Tiedonanto kohtaan merkitkää jäsenen nimi. Tilin numero on FI14 8000 1670 1464 15.

Pietari-seuran hallitus