Toukokuun jäsentilaisuus 30.5.

Maanantaina 30.5. kello 17.00 kokoonnumme tutustumaan Helsingin ortodoksiseen hautausmaahan osoitteessa Lapinlahdentie 2. Oppaana toimii Anu Rämä. Lisätietoja myöhemmin.

Monet tietävät, että Lapinlahden ortodoksisella hautausmaalla on keisarinnan hovineidon Anna Vyrubovan hauta ja iskelmälaulaja Kirkan hauta. Muut haudat ovat vähemmän tunnettuja. Kävelykierroksella tutustutaan lähinnä Helsingin venäläiseen historiaan, sotilashenkilöihin ja meriupseereihin, kauppiaisiin ja urakoitsijoihin (esim. Sinebrychoffit ja Kiseleffit) sekä Venäjän vallankumousta paenneisiin emigrantteihin. Jos olet kiinnostunut kiehtovista elämäntarinoista ja traagisista ihmiskohtaloista, kannattaa tulla mukaan.

Syyskuulle on suunniteilla retki Tallinnaan ja Tarttoon. Matkan teema rakennetaan pääosin teatteritaiteen pohjalle. Tähänkin palataan myöhemmin.

Vuosikokouksessa 6.4. käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin toimihenkilöt seuran johtotehtäviin. Puheenjohtajana jatkaa edelleen professori Timo Vihavainen.

Seuran jäsenmaksuksi vahvistettiin 20 euroa poikkeuksena opiskelijat ja työttömät, joiden jäsenmaksu on 10 euroa. Maksutiedot etusivulla.